Naar hoofdcontent gaan
)

Awards en Grants

Wij vieren uitstekende prestaties

CSL Behring zet zich in voor de vooruitgang op het gebied van wetenschappelijke kennis. Dit komt tot uiting door het ondersteunen van diverse (onderzoeks)initiatieven en het motiveren van toekomstig medisch onderzoekers.

Heimburger Award 2018

Professor Heimburger Award

Professor Dr. Norbert Heimburger, CSL Behring-medewerker gedurende 30 jaar, wijdde zijn carrière aan bloedstolling. Gedurende deze periode kenmerkte en zuiverde hij een groot aantal plasma-eiwitten.

CSL Behring stelt 5 beurzen van 20.000€ beschikbaar voor start-ups wereldwijd.
Aanvragers met minder dan 5 jaar ervaring in hemostase aan hun faculteit dragen de voorkeur en hoeven zelf geen aanvullende financiering te hebben.
Beurzen zijn beschikbaar voor klinisch en/of preklinisch onderzoek op het gebied van bloedstolling.

Lees meer

Interlaken Leadership Awards

CSL Behring sponsort dit wereldwijde initiatief ter ondersteuning van onderzoek op het gebied van polyvalente immunoglobulinetherapie.

De Interlaken Leadership Awards werd in het leven geroepen om ons duurzaam engagement in onderzoek naar nieuwe mogelijkheden van toepassingen van immunoglobulinetherapie duidelijk te maken.

Met als belangrijkste focus de rol van immunoglobulinetherapie voor de behandeling van neurologische aandoeningen en uitbreiding van onze kennis daarover.

Lees meer

Educational grants

Educational grants vormen de hoeksteen van de ondersteuning van onze patiënten door het leveren van financiële middelen voor de voortdurende medische opleiding van medische professionals. Grants worden verstrekt ter ondersteuning van programma's, zoals geaccrediteerde nascholingen, stages en cursussen.

Door de onderzoeker geïnitieerde studies

CSL Behring zet zich in voor het redden van levens en het verbeteren van de kwaliteit van leven voor mensen met zeldzame en ernstige ziekten wereldwijd. Deze toewijding wordt weergegeven in de ondersteuning van onderzoeker-geïnitieerde studies (investigator-initiated studies, IIS) die de medische en wetenschappelijke kennis bevorderen van specifieke ziektebeelden en de daarbij behorende behandeling. CSL Behring ondersteunt ook innovatieve klinische en wetenschappelijke onderzoeken waarin het gaat om belangrijke medische en wetenschappelijke vragen met betrekking tot de therapeutische gebieden waarnaar onze belangstelling uitgaat.