Naar hoofdcontent gaan
Boven weergave van twee wetenschappers)

Awards en Grants

Wij vieren uitstekende prestaties

CSL Behring zet zich in voor de vooruitgang op het gebied van wetenschappelijke kennis. Dit komt tot uiting door het ondersteunen van diverse (onderzoeks)initiatieven en het motiveren van toekomstige medisch onderzoekers.

Heimburger Award Logo

Professor Heimburger Award

Professor Dr. Norbert Heimburger, CSL Behring-medewerker gedurende 30 jaar, wijdde zijn carrière aan bloedstolling. Gedurende deze periode kenmerkte en zuiverde hij een groot aantal plasma-eiwitten.

CSL Behring stelt 5 beurzen van 25.000€ beschikbaar voor start-ups wereldwijd. 
Aanvragers met minder dan 5 jaar ervaring in hemostase aan hun faculteit dragen de voorkeur en hoeven zelf geen  aanvullende financiering te hebben.
Beurzen zijn beschikbaar voor klinisch en/of preklinisch onderzoek op het gebied van bloedstolling.

Lees meer

Encouragement Award

In samenwerking met de BSTH, reikt CSL Behring jaarlijks de Encouragement Award ter waarde van 10.000€ uit.

Het doel van deze Encouragement Award is het steunen van geneeskundigen, researchers, wetenschappers en andere Healthcare Professionals die actief zijn in het domein van Haemostase en Trombose.

Een brede waaier van onderwerpen kan in aanmerking komen voor deze prestigieuze prijs, (zoals bijvoorbeeld een buitenlandse stage, een (sub)project of een educatief doel) zolang dit kadert binnen het vakgebied Haemostase en Trombose.

We willen op deze manier elke clinicus, verpleegkundige, wetenschapper, researcher en andere HCP’s de mogelijkheid geven zijn/haar expertise te verruimen en baanbrekende onderzoeken te verrichten.

Lees meer

Educational grants

Educational grants vormen de hoeksteen van de ondersteuning van onze patiënten door het leveren van financiële middelen voor de voortdurende medische opleiding van medische professionals. Grants worden verstrekt ter ondersteuning van programma's, zoals geaccrediteerde nascholingen, stages en cursussen.

Door de onderzoeker geïnitieerde studies

CSL Behring zet zich in voor het redden van levens en het verbeteren van de kwaliteit van leven voor mensen met zeldzame en ernstige ziekten wereldwijd. Deze toewijding wordt weergegeven in de ondersteuning van onderzoeker-geïnitieerde studies (investigator-initiated studies, IIS) die de medische en wetenschappelijke kennis bevorderen van specifieke ziektebeelden en de daarbij behorende behandeling. CSL Behring ondersteunt ook innovatieve klinische en wetenschappelijke onderzoeken waarin het gaat om belangrijke medische en wetenschappelijke vragen met betrekking tot de therapeutische gebieden waarnaar onze belangstelling uitgaat.


Een bijwerking melden
BEL-CRP-0185 01/2024