Naar hoofdcontent gaan

Toegankelijkheidsverklaring

 

CSL Behring streeft naar een toegankelijke website-ervaring voor alle klanten en consumenten, ongeacht hun beperking.

Redelijke aanpassingen

Personen die een aanpassing nodig hebben voor toegang tot materialen en informatie op de website van CSL Behring België (www.cslbehring.be) kunnen een e-mail sturen naar marketingbelgium@cslbehring.com met informatie over de aard van de gevraagde aanpassing. Verzoekers dienen contactinformatie zoals een e-mailadres of telefoonnummer te vermelden waarop zij bereikbaar zijn. Afhankelijk van de aard van het verzoek, kan CSL Behring enige tijd nodig hebben om een aanpassing te bieden.

Technische bijstand

In het geval dat een gebruiker met een beperking toegankelijkheidsproblemen ondervindt met onze website of een ander digitaal platform, kan u ons hiervan op de hoogte stellen door een e-mail te sturen naar marketingbelgium@cslbehring.com. Vermeld in uw bericht aan ons de aard van het toegankelijkheidsprobleem, inclusief het webadres dat een toegankelijkheidsprobleem kan hebben opgeleverd.

Feedback

Wij zorgen ervoor dat onze diensten toegankelijk zijn voor alle klanten en consumenten, inclusief personen met een beperking. Als u een idee of vraag heeft over de ondersteunende diensten voor toegankelijkheid bij CSL Behring, neem dan contact op met ons digitaal communicatieteam via e-mail op webmasterglobal@cslbehring.com of telefonisch naar 00 1 610-878-4000.


Een bijwerking melden
BEL-CRP-0185 01/2024