Naar hoofdcontent gaan
Men and women in lab)

Ons bedrijf

Driven by Our Promise

Al meer dan 100 jaar doet CSL Behring onderzoek naar en ontwikkelt biotherapieën voor de behandeling van een reeks zeldzame, ernstige ziekten. Wij bieden een breed gamma van hoogwaardige geneesmiddelen, zowel uit humaan plasma geproduceerd als recombinante producten.

 

Het innovatieve karakter van onze bedrijfsactiviteiten is vanaf het begin van ons bestaan al aanwezig: de oprichter en Nobelprijswinnaar voor fysiologie en geneeskunde in 1901, Emil von Behring, wist als geen ander wetenschappelijk onderzoek te vertalen naar klinische toepassingen.

 

CSL Behring is inmiddels uitgegroeid tot een wereldwijde leider in biotechnologie. De drijfveer van CSL Behring is en blijft levenskwaliteit van mensen met een ernstige aandoening te verbeteren en waar mogelijk levens te redden.

Over ons

Our Company

Focus op zeldzame en ernstige ziekten

Onze portfolio van innovatieve geneesmiddelen omvat een breed scala van recombinante en uit plasma gemaakte producten voor de behandeling van stollingsstoornissen, immuundeficiënties, auto-immuunziekten, hereditair angio-oedeem en alfa-1 antitrypsinedeficiëntie.

Onze waarden

De sterke toewijding van CSL Behring om volgens onze waarden te leven, heeft ons decennialang geleid. Onze waarden zijn de basis van ons succes, ze helpen ons levens te redden, de gezondheid van mensen te beschermen en wereldwijd onze reputatie te verdienen als betrouwbare marktleider. Deze waarden vormen de kern van de manier waarop onze medewerkers met elkaar omgaan, beslissingen nemen en problemen oplossen. Onze waarden zijn:

Ben Davies

Patiëntgerichtheid

We komen de beloften aan onze klanten na.

Innovatie

Wij transformeren innovatief denken in oplossingen.

Integriteit

Wij doen wat we zeggen.

Samenwerking

Samen zijn we sterker.

Superieure prestaties

We zijn trots op onze resultaten.