België/Luxemburg
Zoek    
Zoeken in alle CSL Behring-websites

Onze visie en waarden

De toewijding van CSL Behring

Voor CSL Behring staan de veiligheid, kwaliteit en de klanten die wij bedienen centraal. Onze afdeling voor onderzoek en ontwikkeling en onze waaier van ondersteunende dienstverlening tonen onze voortdurende toewijding ten overstaan van de mensen die op onze producten rekenen. De vijf kernwaarden van ons bedrijf onderstrepen ons engagement om de best mogelijke producten en diensten te leveren.

Klantgerichtheid


Wij luisteren naar en voldoen aan de behoeften van mensen met levensbedreigende aandoeningen en de mensen die hen verzorgen.

Wij verrichten en financieren medisch onderzoek, sponsoren en ondersteunen patiëntenprogramma’s, verbeteren en ontwikkelen educatieve programma’s en pleiten bij de overheid voor de toegang van patiënten tot zorgverlening.

Beantwoorden aan de behoeften van onze klanten is onze passie.

Innovatie
Wij investeren in nieuwe technologieën om nieuwe producten te ontwikkelen en bestaande therapieën te verbeteren. Onze toewijding aan het onderzoek en de ontwikkeling van plasmaproteïnen en therapeutische proteïnen zorgt ervoor dat we een duurzame pijplijn hebben van nieuwe, veilige en innovatieve biotherapeutica. Wij leggen ons toe op voortdurende verbetering in alle facetten van onze activiteiten.

Integriteit
Wij koesteren onze traditie om ten dienste te staan van mensen wiens leven afhangt van onze producten. Wij zijn te allen tijde ethisch en eerlijk.Samenwerking
Wij werken samen met patiëntengroepen, plasmadonoren, onderzoekers, artsen, verpleegkundigen, apothekers en thuishulporganisaties. Wij werken samen om betere resultaten te bereiken.

Buitengewone prestaties
Wij zijn klant- en prestatiegericht. Wij werken graag in een innoverende omgeving en wij streven ernaar de beste te zijn in ons vak.

© 2018 CSL Behring